Dsp Genel Başkanı Türker, 'tandoğan Mitingine' Katıldı

DSP Genel başkanı Masum Türker, "Emek en yüce değerdir. Çalışanların hakları için verilen mücadeleden doğan...

DSP Genel başkanı Masum Türker, "Emek en yüce değerdir. Çalışanların hakları için verilen mücadeleden doğan bir parti olarak, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da hep emekçinin yanında olacağız" dedi.

DSP Genel başkanı Masum Türker, DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi, Parti Yöneticileri ve DSP Örgütü ile birlikte Tandoğan'da '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' dolayısıyla düzenlenen mitinge katıldı. Emekçilerle yürüyen Türker, "Emek en yüce değerdir. Çalışanların hakları için verilen mücadeleden doğan bir parti olarak, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da hep emekçinin yanında olacağız. Çalışanların hakça bir düzen içinde emeğinin karşılığını almasını, özlük haklarını kullanabilmesi demokrasinin en önemli göstergesidir. Emeğe saygı, insan haklarına saygıdır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz