Dsp Genel Başkanı Türker: "türkiye’de Örtülü Bir Sivil Darbe Yaşanıyor"

DSP Genel Başkanı Masum Türker, MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında hazırlanan fezlekeyle ilgili eleştirilerini dile...

DSP Genel Başkanı Masum Türker, MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında hazırlanan fezlekeyle ilgili eleştirilerini dile getirerek, "Bunun manası nedir? Bizlerin dokunulmazlığı yok. Gittiğimiz her yerde düzeni, sistemi bozan bir şey yaparsak hiçbir güvencemiz olmadığı manasındadır" dedi.

DSP Genel Başkanı Masum Türker, DSP Kütahya İl Kongresi’nde konuştu. Konuşmasında Türkiye'nin yanlış kişiler tarafından yönetildiğini ifade eden Türker, Türkiye’de üstü örtülü bir sivil darbe yaşandığını öne sürdü. Silivri'de yargılananların bu sivil darbe ürününün sonucu olduğunu belirten Türker, "Aralarında suçlu varsa suçunu söylesinler. Yaklaşık 7 yıldır tuttukları o insanlar vasıtasıyla aslında dışarıdaki diğer insanlara, 'dikkat edin sizin de başınıza gelebilir' mesajı verilmek isteniyor. Sesimizi çıkartmazsak yollarımızı, demiryollarımızı, barajlarımızı da satarlar" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında hazırlanan fezlekeye de değinen Türker, fezlekenin TBMM'ye gönderildiğini belirterek şunları söyledi: "Bu daha yeni bir olay. Bunun manası nedir? Bizlerin dokunulmazlığı yok. Gittiğimiz her yerde düzeni, sistemi bozan bir şey yaparsak hiçbir güvencemiz olmadığı manasındadır. Bizi korkutmaya çalışıyorlar, bizi sindirmek istiyorlar. Sindirilmiş, hiçbir şeye itiraz etmeyen bir toplum yaratmak istiyorlar. Ama biz yine de bildiğimiz doğruları söylemekten hiçbir zaman çekinmeyeceğiz.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: