DSP İlçe Başkanı Çakmak, Mazbatasını Aldı

DSP Manavgat İlçe Başkanlığı'nın 9. olağan kongresinde ilçe başkanı seçilen Ahmet Çakmak, İlçe Seçim Kurulu...

DSP Manavgat İlçe Başkanlığı'nın 9. olağan kongresinde ilçe başkanı seçilen Ahmet Çakmak, İlçe Seçim Kurulu Başkanı H. İlkay Pamuk'tan mazbatasını aldı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde DSP Başkanı Ahmet Çakmak, yaptığı açıklamada, Manavgat'ta mahalli seçim çalışmalarına önümüzdeki haftadan itibaren başlayacaklarını söyledi. Partilerinin 2014'te yapılacak mahalli seçimlere özel önem verdiğini belirten Çakmak, mahalli seçimlerin 2015'te yapılacak genel seçimleri şekillendireceğini kaydetti. Türkiye'nin hızlı bir değişim sürecine girdiğini anlatan Çakmak, Anadolu insanının derdiyle dertlenmeyen, sırça köşklerde yaşayan, farklı düşünce ve fikirlere tahammülü olmayan, aynı düşüncede olmayanları dışlayan ve ötekileştiren partilerin hayatta kalmayacağını savundu. Çakmak, "Bundan sonra iktidara halk sorunlarına yerinde çözüm bulan partiler olacaktır. DSP olarak kurulduğumuz günden bu yana hep halkın yanında olduk. Merhum onursal başkanımız Bülent Ecevit'in dediği gibi bizim 2 gücümüz var. Onlar da halk ve hak." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: