DSP Manisa İl Başkanı Erdeğer istifa etti

DSP Manisa İl Başkanı Numan Erdeğer, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Murat Efe ve Merkez İlçe...

DSP Manisa İl Başkanı Numan Erdeğer, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Murat Efe ve Merkez İlçe Sekreteri Hüseyin Yıldırım, partinin gün geçtikçe daha da kötüye gittiğini ileri sürerek görevlerinden istifa etti. Genel seçimde alınan başarısız sonuçtan sonra DSP Genel Başkanı Masum Türker'in bir kere daha seçilmesiyle partinin ayakta kalmasının zor olduğunu söyleyen Erdeğer, Yıldırım ve Efe, bu şartlar altında daha fazla çalışamayacaklarını belirtti.
Başarısız sonuçlardan sonra bir kere daha Türker'le devam kararının DSP'yi tamamen bitirme noktasına getirdiğini savunan Sekreter Yıldırım, “DSP'nin artık ayakta kalması çok zor, çünkü başarısız sonuçlardan sonra delegelerimiz hâlâ akıllanmayıp Masum Türker'e oy verdi. Biz Türker'in tekrar başa gelmesini istemiyorduk ve bu durum, eski İl Başkanı Hüseyin Safa Sefa Dağlı'nın hiç hoşuna gitmiyordu. Dağlı ile Türker'in arası çok iyiydi, o sebepten bize karşı cephe almıştı. Dağlı, artık kapalı olan il ve ilçe binasını her sabah kendisi gidip açar. Bir haftadır kapalı olan parti binasına bir defa bile uğramayan ve çözüm aramayan Safa Dağlı, bu saatten sonra nasıl bir yol izler, cidden çok merak ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz