DSP'de davullu-zurnalı katılım

Demokratik Sol Parti (DSP) Yüreğir İlçe Örgütü'nün düzenlediği üye katılımına özellikle kadınlar yoğun bir ilgi gösterdi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Yüreğir İlçe Başkanlığı tarafından üye katılım toplantısı düzenlendi.Çeşitli siyasi partilerden DSP'ye katılım yapanlar, davulla-zurnayla halaylar çekerek DSP'li olmanın mutluluğunu paylaştılar.

DSP Adana İl Sekreteri Ercan Akarpınar, DSP'li olmanın dayatmanın karşısında olmak anlamına geldiğini belirterek, "Partimiz il ve ilçe örgütleriyle yeniden bir yapılanma içine girmiştir.DSP'yi tercih etmiş olmanız, ülkemizin içinde bulunduğu dayatmalara karşı duyarsız olmadığınızı gösteriyor.DSP'de 1 yıllık da 10 yıllık da partili olmak aynıdır.Yani eski DSP'li, yeni DSP'li diye bir ayrım yoktur.Hepinize hoşgeldiniz diyorum."dedi.

Reklam
Reklam

DSP Yüreğir İlçe Başkanı Remzi Zeren ise yeni partililerin hepsi ile iftihar ettiklerini söyleyerek, "DSP olarak halkın iktidarına talibiz.Yeni oluşturulan ilçe yönetimimizle yeniden DSP'yi iktidara taşıyacağız.Oldukça zor bir yolda ilerlemeye çalışıyoruz.Bu zorlu yolda bizimle birlikte olduğunuz için sizlerle iftihar ediyorum.Yüreğir'i Yüreğir'lilerin yönetmesi için öncelikli hedefimiz yerel seçimler.Mahalle birimleri, temsilcilikleri oluşturuyoruz.Bu çalışmalarımızda özellikle hanımlarımızla birlikte hareket ederek, onların da söz sahibi olmalarını istiyoruz.DSP'nin iktidar yolunda bizlere verdiğiniz destekten ve katılımınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Yeni partililerle sohbet edip, halkın sorunlarını dinleyen yöneticiler, DSP iktidarıyla ülkemizin ve halkın tüm sorunlarına çözüm yolu bulacaklarını ifade ederek, yeni katılımcılara DSP rozetleri takıldı.

Katılım toplantısına DSP İl Sekreteri Ercan Akarpınar'ın yanısıra il yönetim kurulu üyeleri, Seyhan İlçe Başkanı Celil Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, Çukurova İlçe Başkanı Saniye Arslantaş ve yönetim kurulu üyeleri, Yüreğir İlçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz