Dsp’den Seçim Atağı

Demokratik Sol Parti (DSP) İzmir İl Başkanlığı yönetimi, seçim startını erken vererek, her hafta sonu...

Demokratik Sol Parti (DSP) İzmir İl Başkanlığı yönetimi, seçim startını erken vererek, her hafta sonu bir ilçede vatandaşlarla buluşup sorunlarını dinleme kararı aldı.

Seçim startını Bakırçay havzasındaki Bergama, Aliağa, Foça, Menemen, Dikili, Çandarlı, Kınık gibi ilçelerden başlatacaklarını belirten DSP İzmir İl Başkanı Selçuk Karakülçe, “Startımızı Kuzey’den verdik ki, rüzgar kuzeyden sert eser, Poyraz olur. Bizde siyasette sert rüzgar gibi esip, İzmir’de 30 ilçeden belediye başkanlıklarını almak için çalışacağız. Bizi bu kez yok sayamayacaklar, sandıkta belki de sürpriz yapacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Karakülçe, vatandaşların sorunlarını dinleyerek destek isteyeceklerini dile getirerek, “Bundan böyle her hafta sonu günde birkaç ilçemizde halkımızla buluşup, sorunlarını dinleyeceğiz. Bizde yapabileceğimizi vatandaşlarımıza anlatacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: