DSP’li Erçelebi:"Ülkede koyun mu bıraktınız?"

DSP Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi,Erdoğan’ın ‘Bunlar 4 koyunu bile güdemez’ şeklindeki sözlerini hatırlatarak, “Sayın Başbakan, ülkede koyun mu bıraktınız ki güdelim. ” diye konuştu.

ANKARA (ANKA)-DSP Genel Sekreteri ve Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, Başbakan Erdoğan’ın ‘Bunlar 4 koyunu bile güdemez’ şeklindeki sözlerini hatırlatarak, “Sayın Başbakan, ülkede koyun mu bıraktınız ki güdelim. Angusları da size bırakıyoruz” diye konuştu.

DSP Genel Sekreteri ve Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, Meclis Genel Kurulu’nda bütçe üzerinde yaptığı konuşmada, hükümeti ekonomide hep aynı nakaratı okumakla suçladı. Erçelebi, “Hay başınıza 2002 kadar kuş konsun derken, tam da Başbakan ‘müflis tüccar eski defterleri açar’ dedi. Sayın Başbakan, Başbakanı cevaplamış oldu” dedi. Dünyanın en zalim vergisi olan dolaylı vergilerin oranının yüzde 70 olduğunu, yine dünyanın en pahalı benzininin Türkiye’de kullanıldığını söyleyen Erçelebi, Başbakan Erdoğan’ın ‘Bunlar 4 koyunu bile güdemez’ şeklindeki sözlerini hatırlatarak, “Sayın Başbakan ‘Bunlar 4 koyunu güdemez’ diyor. Sayın Başbakan, ülkede koyun mu bıraktınız ki güdelim. Angusları da size bırakıyoruz” diye konuştu. AKP’nin çiftçinin, esnafın, emeklinin, çalışanın anasını ağlattığını savunan Erçelebi, “12 Eylül döneminden ne zaman hesap soracaksınız. El yakan sıcak paradan, pırlantadan ne zaman vergi alacaksınız? 2004 yılından beri almaya alışık olduğunuz salma vergileri almaya devam edecek misiniz?” diye konuştu. (ANKA)

Reklam
Reklam