DTB Başkanı Akyıl'dan İmam Hatip Lisesi ve yurdu müjdesi

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Fahrettin Akyıl, İmam Hatip Lisesi ve yurdu yapılacağı müjdesini verdi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Fahrettin Akyıl, İmam Hatip Lisesi ve yurdu yapılacağı müjdesini verdi.

Akyıl, yaptığı yazılı açıklamada, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan Diyarbakır'a yapılacak olan TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nin bir fakültesinin yanı sıra, İmam Hatip Lisesi ve yurdu yapılması konusunda da söz aldıklarını bildirdi.

Bu konuyla ilgili, 3 gündür Ankara'da TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile yoğun temas içinde olduğunu belirten Akyıl, Hisarcıklıoğlu ve TOBB yönetim kurulu üyelerine destekleri için teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Akyıl, görüşmelerde Hisarcıklıoğlu'nun gerek Anayasa Platformu'nun Diyarbakır toplantısında, gerekse daha önceki Diyarbakır ziyaretlerinde gösterilen konukseverlik, birlik ve beraberlik vurgusunu övdüğünü belirterek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Sayın Hisarcıklıoğlu, bu güzel tablodan sadece kendisinin değil, başta TBMM Başkanımız Cemil Çiçek ve Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyeleri olmak üzere, Anayasa Platformu'nu oluşturan bütün sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütü başkanlarının da çok etkilendiği iletti. Göstermiş olduğumuz konukseverlik bize yakışmıştır. Birlik, beraberlik ve kardeşlik üzerine Diyarbakırlıların ne düşündüğünü burada herkese gösteren bütün hemşehrilerimle de gurur duyuyorum. Bu vesile ile Diyarbakır için İmam Hatip Lisesi ve yurdu sözü aldığım sayın TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na ve yönetim kurulu arkadaşlarıma bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Diyarbakır halkına hayırlı ve uğurlu olsun."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: