Dto’dan Öğrencilere Yardım

Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesi yönetim Kurulu tarafından maddi durumu iyi olmayan ilköğretim okulu...

Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesi yönetim Kurulu tarafından maddi durumu iyi olmayan ilköğretim okulu öğrencilerine spor ayakkabı yardımında bulundu.

DTO Antalya Şubesi Yönetim Kurulu her yıl gerçekleştirdikleri maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yardım etkinliklerini bu eğitim öğretim döneminde de sürdürdü. DTO Yönetim Kurulu yönetimi tarafından Konuksever İlköğretim Okulu’nda maddi durumu iyi olmayan bazı öğrencilere ihtiyaç duydukları spor ayakkabısı yardımında bulundu.

DTO Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Berna Küner ve Şube Müdürü Cüneyt Koşu, Konuksever İlköğretim Okulu’na giderek okul müdürü Halil Kahya ve bazı öğretmenlerle sohbet etti. Okul Müdürü Kahya ve öğretmenler DTO Yönetim Kurulu üyesi Küner ve Şube Müdürü Cüneyt Koşu’ya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Küner ve Koşu daha sonra spor ayakkabılarını ihtiyacı olan öğrencilere dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: