DTP'den şehit erin ailesine ziyaret

ŞANLIURFA (İHA) - Viranşehir DTP İlçe Örgütü, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde meydana gelen patlamada ağır yaralanan ve daha sonra tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Jandarma Er Muzaffer Gültekin'in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Viranşehir'e bağlı Tiftil köyünde kurulan taziye çadırını; Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, DTP İlçe Başkanı Adnan Etli ve DTP ilçe yöneticileri ile birlikte yaklaşık 100 kişi ziyaret etti. Şehit erin ailesi tarafından karşılanan DTP'liler, ailenin acılarını paylaştıklarını dile getirdi. Acılı aile, zor günlerinde DTP'yi yanlarında gördükleri için mutlu olduklarını belirtti. Ailenin acılarını paylaştıklarını belirten DTP'li Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, "Bu bir ateştir. Her iki tarafı da yakıyor. Ölen askerler de karşı taraf da bizim çocuklarımız. Dilerim bu ateş bir an önce söner. Demokratik bir çözüm ile bu sorun bir an önce bitmeli. Artık barış gelmeli" dedi.

Reklam
Reklam

DTP Viranşehir İlçe Başkanı Adnan Etli ise, "Bu savaşta kardeş kardeşi vuruyor. Bunların yaşanmış örnekleri çoktur. Birileri rant için bu savaşın bitmesini istemiyor. Dileriz ki bu savaş bir an önce biter ve barış ortamı sağlanır" diye konuştu.