DTSO Başkanı Büyük:-"Akçakoca'ya Liman Yapılması Her Açıdan Menfaatimizedir"

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Metin Büyük, Akçakoca'ya liman yapılması her açıdan menfaatlerine olacağını söyledi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Metin Büyük, Akçakoca'ya liman yapılması her açıdan menfaatlerine olacağını söyledi.

Büyük, AA muhabirine, Akçakoca'da bir liman olmasını istediklerini, bunun Düzce'nin de menfaatine olacağını söyledi.

Liman yapılması halinde bu durumun Türkiye'ye büyük katkıları olacağına değinen Büyük, şöyle konuştu:

"Ufak düşünmemek lazım. Karadenizi de yakın zamanda petrol araştırmaları yapılacak. Bulunduğu an itibari ile limanın değeri o zaman daha iyi anlaşılacaktır. Petrol nerede bulunursa bulunsun, bu kazanç milli bütçeye de aktarılacaktır."

Reklam
Reklam

Düzce'de bulunan ve yurt dışına ihracat yapan fabrikaların bulunduğunu belirten Büyük, "Akçakoca'da liman olmasını elbette isteriz. Ama bir Ereğli varken, Akçakoca'ya liman yapılacağını sanmıyorum" diye konuştu.

Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: