Dtso, Stk Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileriyle yemekte bir araya geldi.DTSO...

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileriyle yemekte bir araya geldi.

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, Başkan Yardımcıları Şilan Elmas ve Metin Aslan ile DTSO Meclis Başkanı Celalettin Birtane, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı gecede, çözüm süreci ve bu süreçte Diyarbakır adına ihtiyaç duyulan çalışmalar hakkında konuşuldu. DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, artık seçimin geride kaldığını vurgulayarak, “Seçim sürecindeki rekabetin yerini artık dayanışma ve birlikte hareket etme gerekliliği almıştır. Yönetimimiz ve meclisimiz almış olduğu sorumluluk gereği, tüm kişi ve kurumlarla birlikte, paydaş bir çalışma yürütecektir. Herkese yakın olacağımızı ve beraber çalışacağımızı belirtmek istiyorum. Mevcut süreç, sadece ekonomi boyutuyla değil, sosyal ve kültürel boyutuyla da bize sorumluluklar yüklüyor. Ekonomi boyutuyla, bölgeler arası gelişmişlik farkını kapatmak için tüm aktörlerle ahenk içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Lice’de karakol yapımını protesto eden halkın üzerine ateş açılması sonucu yaşanan olaylara değinen Sayar, “Sıkıntılı gelişmeler olsa da umut ediyoruz ki süreç barışa ulaşır. Bizler bu sürecin sürdürülmesi konusunda hep birlikte üzerimize düşen çabayı göstereceğiz” diye konuştu.

Düzenlenen yemeğe, DTSO Yönetim Kurulu üyeleri, Diyarbakır Girişimci İşkadınları Derneği Başkanı Gülşen Duran, BDP Diyarbakır İl Başkanı Zübeyde Zümrüt, Diyarbakır'daki STK temsilcileriyle çok sayıda davetli katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: