DÜ Hukuk Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni

Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi.

Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi.

DÜ Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2011-2012 akademik yılı mezuniyet töreninde konuşan Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Nihat Daşdelen, öğrencilerin okul hayatlarının bitmesiyle iş hayatlarının kapısının aralanacağını söyledi.

Taşdelen, bugüne kadar fakülte olarak 2 bin 951 mezun verdiklerini, mesleğe başladıktan sonra iyi bir hukukçu olmaktan ziyade iyi bir insan olmak gerektiğine dikkati çekerek, "Sizlere emeği geçen ailelerinizi ve hocalarınızı asla unutmayın. Diyarbakır'a başka kentlerden gelen öğrencilerin de bu kenti insanlık ve kardeşlik adına gittikleri her yerde anlatmalarını rica ediyoruz. Diyarbakır'ın güzelliklerini her zaman dile getirin" dedi.

Reklam
Reklam

Hukuk fakültesinden mezun olan öğrenciler adına söz alan Eren Sarak ise, İzmirli olduğunu, Diyarbakır'a gelmekte öncelikle tereddüt yaşadığını ancak 4 yıl boyunca yaşadığı bu kentin bir sevgi şehri olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Yard. Doç. Dr. Nihat Daşdelen, bölüm birincisi Didem Yardımcıoğlu'na diplomasını verdi.

Daha sonra mezun olan öğrencilere diplomaları verildi. Tören, öğrencilerin keplerini atmalarıyla sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: