Dü Rektörlükten Basın Açıklaması

Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu basında çıkan haberlerle ilgili yazılı bir basın açıklaması...

Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu basında çıkan haberlerle ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Şerifoğlu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: "21 Ağustos 2012 tarihli Radikal gazetesinde yer alan “Düzce’nin Ana Kraliçeleri” başlıklı haberde geçen ve Yığılcalı hemşerilerimizi olduğu kadar Üniversitemizi de üzen bazı ifadelerin haber metninde yer almasının DAGEM Müdürümüzle ve Rektör olarak şahsımla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Üniversitemizden talep edilen röportaj arıcılık ve kadın girişimciliği konusunda olup, haber metninde bağımsız ve ayrı alanlar olarak yer almıştır. Konu ile ilgisi olmamasına rağmen, haberde geçen üzücü ifade nedeni ile, gazete tarafından 29 Ağustos tarihinde düzeltme ve özür açıklaması yayınlanmıştır.

Reklam
Reklam

Gerçek bu kadar açık iken Yığılcalı hemşerilerimizin Üniversitemiz ve şahsım hakkında yanılgıya sürükleyen ve olumsuz yönlendirmeye çalışanlar hakkında gerekli kanuni işlemler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: