Dü Rektöründen Anadolu İletişim Meslek Lisesine Ziyaret

Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu Düzce Anadolu İletişim Meslek Lisesi'ni ziyaret etti.

Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu Düzce Anadolu İletişim Meslek Lisesi'ni ziyaret etti.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerfioğlu yanındaki heyetle birlikte Düzce Anadolu İletişim Meslek Lisesi'ni gezdi. Düzce Anadolu İletişim Meslek Lisesi çalışma alanları ve dersliklerini inceleyen Şerifoğlu'na daha sonra okul öğrencilerinin yapmış olduğu çalışmalar görsel olarak sunuldu. Görsel sunumun ardından ise rektör Şerifoğlu Anadolu İletişim Meslek Lisesi ve Anadolu İletişim Meslek Lisesinin ortak düzenlemiş olduğu Bilgisayar Destekli Reklam ve Tasarım Kursunda başarı elde eden öğrencilere sertifikalarını verdi.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin kendisi ve Düzce Üniversitesi hakkında merak ettiği soruları yanıtlayan Şerifoğlu "Küçük bir alanda büyük işler yapmışsınız hepinizi kutlarım" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: