Dua Tepe’de 91 Yıl Öncesinin Provası Yapıldı

Sakarya Meydan Muharebesi'nin 91’inci yıl dönümünün kutlama hazırlıkları tamamlandı. Savaşta ilk alınan cephe olan Dua...

Sakarya Meydan Muharebesi'nin 91’inci yıl dönümünün kutlama hazırlıkları tamamlandı. Savaşta ilk alınan cephe olan Dua Tepe’de düzenlenecek törende katılımcılara izletilecek olan, ‘Sakarya Savaşı Canlandırması’nın son provası yapıldı. Son provayı, Topçu ve Füze Okul Komutanı Tümgeneral Ergüder Toptaş da izledi.

Topçu ve Füze Okul Komutanlığı tarafından hazırlanan canlandırma 91 yıl önce yapılan savaş bir kez daha canlandırıldı. 91 yıl önce yapılan savaşta tarihten kesitlerin yer aldığı canlandırma gerçeği aratmadı.

Reklam
Reklam

Dua Tepe’de yapılan hazırlıklar, 13 Eylül Perşembe günü saat 15.00’da törenlere katılacak sivil ve askeri erkan tarafından izlenecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: