Duble yolda yaşanan kazada ölen 4 öğrenci defnedildi.

Kars'ın Sarıkamış ilçesi Mescitli Köyü mevkiinde sabah saatlerinde duble yolda öğrenci servisi ile Kamyon’un çarpışması...

Kars'ın Sarıkamış ilçesi Mescitli Köyü mevkiinde sabah saatlerinde duble yolda öğrenci servisi ile Kamyon’un çarpışması sonucu hayatını kaybeden 4 öğrencinin cenazeleri Karakurt’ta defnedildi.
Kars’ın Sarıkamış ilçesini Karakurt ve Erzurum ile birbirine bağlayan ve 5 yıldır yapımı bitirilemeyen karayolunun Mescitli Köyü mevkiinde, Karakurt’tan Sarıkamış'a öğrenci taşıyan Tugay Alkan (22) yönetimindeki 39 DZ 036 plakalı öğrenci servisinin Emrullah Kaba idaresindeki 25 LE 241 plakalı kamyonu yokuş’ta solamaya çalışırken karşı şeritten gelen aracı görüp manevra yapması ile yaşanan kazada yaşamını yitiren öğrencilerden Berna Aktaş (15), Osman Özdemir (17), Göktuğ Kantik (19) ve Barış Çay (15) 'ın cansız bedenleri Sarıkamış Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı.
Sarıkamış Lisesi'nde öğrenim gören, Berna Aktaş, Osman Özdemir, Göktuğ Kantik ile Sarıkamış Anadolu Teknik Lisesi öğrencisi Barış Çay'ın cenazeleri, Karakurt köyünde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.
Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, kazanın ardından kendilerine gelen ilk kimlik tespitlerinde yanlış bilgilendirme olduğunu ileterek, kazada Barış Çay, Osman Özdemir, Göktuğ Kantik ile Berna Aktaş isimli öğrencilerin öldüğünün belirlendiğini söyledi. Diğer taraftan, Karakurt’ta düzenlenen cenaze törenine Sarıkamış Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı İlhan Özbilen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen ile vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz