Dudaklara Göre Cinsel Kişilik

Dudak şeklinize göre cinsel kişiliğinizi öğrenin..

Çin yüz okuma literatüründe,üst dudak ne kadar duygusal olduğunuzu ve sevme kabiliyetinizi gösterirken, alt dudağınız ne kadar sevilmeye muhtaç olduğunuzu belli ediyor.

1. Küçük ve yuvarlak

Kendinizi iyi ifade eden ve duygusal biri olarak, hislerinizi ve ihtiyaçlarınızı partnerinize açıklamak ve onun bunları unutmamasını istiyorsunuz. Yüz okuma sanatı (Art of face reading) kitabının yazarı Kulie Theroux, sevgilinizle birlikte heyecan noktaları bulmak için saatlerinizi harcayabileceğinizi söylüyor.

Reklam
Reklam

2. İnce

Yeni cinsel ilşkiler konusunda kendinizi pek rahat hissetiğinizi söyleyemeyiz. Ama yine de karşınızdaki erkeği iyi tanıdığınızda, kendinizi onunla yatağa atmak konusunda kasmıyorsunuz. Cinsel ihtiyaçlarınızın ne olduğunu biliyor ama tutkularınızı bir erkekle paylaşmak içinse zamana ihtiyaç duyuyorsunuz?

3. Kalın ve dolgun

Aldığınız zevk sizin için çok önemli. Karşınızdakinin kendisini iyi hissetmesi için sürekli çabalıyorsunuz. Seks hayatınızı ilginç kılmaya çalışırken heyecanınızı bulaştırıyorsunuz. Sevgilinizi bir tutku bombası haline hetiren dopal bir yeteneğiniz var.

4. İnce ve geniş bir ağız

Kendinize güveniniz tam. Sizin için en önemli şey, anlık memnuniyet.Yatakta aldığınız zevki artırmak için partnerinizin nelerden hoşlandığını araştırırsınız.

**Çılgın Dudaklarıdan Örnekler...

**

**Bakmaya doyamayacaksınız

**