Dü'de Sıfır Kağıt Politikası Hayata Geçiyor

Düzce Üniversitesi sıfır kağıt politikasını hayata geçiriyor. Bu nedenle ortak çalışılan tüm kurum ve kuruluşlara...

Düzce Üniversitesi sıfır kağıt politikasını hayata geçiriyor. Bu nedenle ortak çalışılan tüm kurum ve kuruluşlara bir yazı gönderilerek birim yetkililerinin e-posta adresleri ve telefonları isteniyor. Böylece Üniversite kağıt israfını en aza indirecek.

Üniversite sıfır kağıt politikası çerçevesinde İl Genel Meclisi üyelerinden de bir yazı ile e posta adreslerini ve telefon numaralarını istedi. Konuyla ilgili meclise gönderilen yazı şöyle: “Üniversitemizde gerçekleştirilen etkinliklerin duyurulmasında hız kazanmak ve baskı/kağıt tasarrufu sağlamak amacıyla sıfır kağıt politikasına geçilmesi planlanmaktadır. Etkinliklerin duyurularının e-posta yoluyla ve cep telefonlarına mesaj yoluyla iletilmesi düşünülmektedir.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz