Düdenbaşı'na Sosyal Yaşam Parkı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, içerisindeki mobilyaları, peyzajı eskiyen ve hizmet ömrünü tamamlayan Şehit Dr....

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, içerisindeki mobilyaları, peyzajı eskiyen ve hizmet ömrünü tamamlayan Şehit Dr. Ahmet Belen Parkı'nda devam eden yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz ile Park ve Bahçeler Müdürü Sebahat Adanır, Başkan Tütüncü'ye, mimari proje üzerinden 15 dönümlük parkta yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Şehit Dr. Ahmet Belen Parkı'nı, su havuzu ve çiçek bahçelerinin yer aldığı mimari proje kapsamında yenileyerek, ismine yaraşır hale getireceklerine işaret eden Tütüncü, parkın tamamlandığında mahallenin sosyal yaşam merkezi olacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Mahalledeki Demirgül Siteleri'nin yanında yer alan 15 dönümlük parktaki yenileme çalışması, proje hazırlığının, ihale ve yer teslimi süreçlerinin tamamlanmasının ardından geçtiğimiz günlerde başladığı bildirilirken, tadilat çalışması kapsamında; eskiyen park mobilyaları, su ve elektrik alt yapısının yenileceğini, su kanalının ıslah edileceği, ahşap korkulukların ve ahşap köprülerin yer alacağı kanalın etrafında, oturma alanları oluşturulacağı kaydedildi. Açık hava spor aletlerinin de konulacağı yeşil alana, su havuzu ve oturma alanının yer aldığı mini bir meydan yapılacağı, çocuk oyun grubunun da bulunacağı parka oya ağacı, süs eriği, narenciye ve gülle birlikte mevsimlik çiçekler dikileceği belirtildi.Parkın, 150 günde tamamlanmasının planlandığı ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: