Dudu'dan Tapu Mağduru Erzinliler’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Kemal Dudu, haklarında tapu iptal davası açılan Erzinli vatandaşları...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Kemal Dudu, haklarında tapu iptal davası açılan Erzinli vatandaşları ziyaret etti.

Hatay’ın Erzin belediyesi tarafından Bulgaristan’dan gelen vatandaşların açıkta kalmaması için 1956 yılında meclis kararıyla verilen 64 parselden, 62’sini satın alan 113 vatandaş için tapu iptal davası açıldı.

CHP Hatay Milletvekili Kemal Dudu, Erzin ziyaretinde haklarında tapu iptal davası açılan 113 vatandaşı ziyaret etti. Dudu, “Biz şu anda iktidar partisi değiliz, fakat ana muhalefet partisiyiz. Bu konu üzerine bir kanun değişikliği yapılması gerekiyor. Kanun teklifini biz hazırlayalım, bu teklifi iktidar partisi milletvekillerine verelim ve kanun değişikliğini meclise kendileri taşısın biz de ana muhalefet partisi olarak destek verelim” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: