Düğer: 10 yılda hiçbir öğrencimize uyuşturucu kullanıyor diye işlem yapılmadı

Ankara’nın Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdür Niyazi Düğer, ilçede uyuşturucu kullanımının ilkokullara kadar düştüğü şeklindeki...

Ankara’nın Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdür Niyazi Düğer, ilçede uyuşturucu kullanımının ilkokullara kadar düştüğü şeklindeki iddialara açıklık getirdi. Düğer, "Son 10 yıl içerisinde hiçbir öğrencimiz 'uyuşturucu kullanıyor' diye işlem yapılmadı." dedi.

Geçen ay içerisinde Şereflikoçhisar’a gelerek Aile Eğitim ve Psikolojik Danışma Merkezi’nin kurulma çalışmalarına başlayan Yetiştirici Sınıf Öğretim Programı (YSÖP) Ankara İl Sorumlusu Sıdıka Güven başkanlığındaki ekip, ilçede ikinci toplantısını da yaparak yapılan çalışmalar bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Niyazi Düğer, son dönemlerde Şereflikoçhisar'da uyuşturucu kullanımının ilkokullara kadar düştüğü söylentilerine üzüldüğünü söyledi.

Son 10 yıllık süre içerisinde ilçe genelinde hiçbir öğrencinin 'uyuşturucu kullanıyor' diye kolluk kuvvetleri tarafından hakkında işlem yapılmadığına dikkat çeken Düğer, "Uyuşturucunun Şereflikoçhisar’da ilköğretim okullarına kadar düştüğü söylentileri biz eğitim camiasını derinden üzmüştür. Ankara genelinde ilçemiz bu yıl onuncu sırada. Burası akademik bir ilçe. Böyle bir yanlış anlamanın düzeltilmesi gerekir." diye konuştu.

Daha sonra toplantıya katılan uzmanlar, ilçede kurulacak Aile Eğitim ve Psikolojik Danışma Merkezi’nin işlevi, çalışma alanları, kurulma aşamaları ve toplantını ana gündemini oluşturan madde bağımlılığı hakkında bilgi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: