DÜGİAD Başkanı Şen: İstihdam Sağlamak Için Çalışacağız

Düziçi Girişimci İş Adamları Derneği (DÜGİAD) Başkanı Rüstem Şen, iş adamlarıyla bir araya gelerek, yeni...

Düziçi Girişimci İş Adamları Derneği (DÜGİAD) Başkanı Rüstem Şen, iş adamlarıyla bir araya gelerek, yeni istihdam alanları oluşturmak için proje hazırlayacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede yeniden başkan seçilen Rüstem Şen, yeni yönetimiyle ilk toplantısını yaptı. İlçenin ekonomisi ve derneğin önümüzdeki yıl hedeflerinin konuşulduğu toplantıda açıklama yapan Başkan Şen, “Yaklaşık 2 yıldır görevdeyim, Düziçi için faklı şeyler yapmak için bu yola çıktık. Çok değerli, arkadaşlarla çalışarak bu günlere geldik. İlçenin geleceği adına daha büyük fedakarlıklar yaparak önemli projelere imza atacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

İşadamlarıyla bir araya gelerek yeni istihdam alanları oluşturmak için girişimlerde bulunacaklarını belirten Şen, “İş adamlarımızı yurtdışı iş gezilerinde yabancı yatırımcılarla bir araya getirmek ve global pazardan daha fazla pay almalarını sağlamak için eğitim seminerleri vereceğiz. İş dünyasına yönelik toplantı ve konferanslar düzenleyeceğiz.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından eski yönetim kurulu üyelerine plaket verildi.

Derneğin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Rüstem Şen, Orhan Yıldız, Mustafa Darçın, Mustafa İren, Özgür Şen, İsmail Yeğen, Yusuf Kültüroğlu, İsmail Yeşil, Baki Yalçın, İsmail Şahin ve Zeynel Tuna.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz