Düğün dönüşü facia: 1 ölü, 3 yaralı

Kütahya'da katıldıkları bir düğünden dönen ailenin içerisinde bulunduğu otomobile kamyon çarptı, 1 kişi öldü 3...

Kütahya'da katıldıkları bir düğünden dönen ailenin içerisinde bulunduğu otomobile kamyon çarptı, 1 kişi öldü 3 kişi de ağır yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza; merkeze bağlı Sünnet Yenice köyünde katıldıkları düğünden dönen aile Lütfi Kahraman'a ait 43 NN 301 plakalı otomobile binerek Kütahya'ya hareket etti.
Seyitömer Beldesinden Elmalı Köyü istikametine gitmekte olan Ali Güdükçü idaresindeki 11 DK 920 plakalı kamyon tali yoldan anayola çıkan Lütfi Kahraman idaresindeki 43 NN 301 plakalı otomobile çarptı. Meydana gelen trafik kazasında araç içerisinde yolcu olarak bulunan Ramazan Arslan, oğlu Enes Arslan ve otomobil sürücüsü Lütfi Kahraman ağır yaralanırken Zeliha Arslan olay yerinde hayatını kaybetti.
112 Acil Servis Ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından 3 yaralı Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne gönderildi.
Kazada hayatını kaybeden Zeliha Arslan ise Cumhuriyet Savcısının talimatı ile Kütahya Belediyesi Cenaze İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi Morguna gönderildi.
Kamyon sürücüsü Ali Güdükçü ise ifadesi alınmak üzerine Jandarma karakoluna götürülürken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz