Düğün Parasını Kazanmak Için Gittiği Moldava'da Öldü

Kayseri'den düğün parası biriktirmek için Moldova'ya çalışmaya giden genç, inşaattan düşerek öldü.

Kayseri'den düğün parası biriktirmek için Moldova'ya çalışmaya giden genç, inşaattan düşerek öldü.

Yahyalı ilçesine bağlı Büyükçakır köyünde yaşayan Durmuş Coşkun (26) yaklaşık 4 ay önce nişanlandıktan sonra düğün parası biriktirmek için birkaç arkadaşıyla çalışmak için Moldova'ya gitti.

İnşaatlarda mermer ustası olarak çalışan Coşkun, 12 katlı bir binanın dış cephesine mermer kaplama yaparken 9. kattan düşerek yaşamını yitirdi.

Coşkun'un akrabası Ali Sertdemir, Durmuş Coşkun'un bazı akrabaları ve aynı köyden arkadaşlarıyla birlikte yaklaşık 25 gün önce çalışmak için Moldova'ya gittiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Coşkun'un bayram sonrası düğün yapmayı planladıklarını anlatan Sertdemir, "Durmuş, binanın dış cephesinde mermer kaplama yaparken iskeleden düşmüş. Düğün hazırlığı yapıyordu, düğününü göremeden öldü, çok üzüldük. Cenazenin yarın akşam yola çıkmasını bekliyoruz" dedi.

Muhabir: Hacıbaba Lale / Tevfik Işık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz