Düğün Salonu Kültür Salonu Oldu

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, geçen haziran ayında hizmete giren Belediye Düğün Salonu son zamanlarda sık sık...

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, geçen haziran ayında hizmete giren Belediye Düğün Salonu son zamanlarda sık sık kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapıyor.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, ilçenin sosyal gelişimine katkı sağlamak için düzenlenen her türlü bilimsel ve kültürel faaliyete bu salonu tahsis ettiklerini söyledi. Kuzu, “Çan'da böyle güzel programların düzenlenmesi ve özellikle de gençlerimizin bu programlara katılması bizleri sevindiriyor. Bugüne kadar gerek Çan Meslek Yüksek Okulu öğrencilerimize, gerek ilçemizdeki okullarımıza, gerekse de çeşitli derneklerimize düğün salonumuzun kapılarını ardına kadar açtık. Burada düzenlenen faaliyetlerden binlerce Çanlı faydalandı. Bu da bizim için, ilçemiz için, gelecek nesillerin daha bilgili kültürlü olmalarına katkı sağlamak için oldukça güzel ve kayda değer bir gelişmedir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: