Düğün Yolundaki Kazada 3 Kişi Yaralandı

Bursa'dan İstanbul'daki akrabalarının düğününe giden aile kaza yaptı. Yan dönen araçta buluna 3 kişi yaralandı.

Bursa'dan İstanbul'daki akrabalarının düğününe giden aile kaza yaptı. Yan dönen araçta buluna 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saatlerinde Ataevler Mahallesi Nene Hatun Caddesi üzerinde meydana geldi. Eşi, oğlu ve kızı ile birlikte İstanbul'daki bir akrabalarının düğününe gitmek için yola çıkan Erdal M. idaresindeki BHC 03 plakalı araç, Ahmet D.'nin kullandığı 16 KM 765 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada yan dönen 16 BHC 03 plakalı araçta yaralanan 3 kişi çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Kanlar içinde kalan sürücü Erdal M, eşi Zahide ve kızı Elif M. ambulansla hastaneye sevk edildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan oğul Erdoğan M.'nin ise şoka girdiği görüldü.

Reklam
Reklam

Polis kazayla alakalı soruşturma başlatırken, vatandaşlar ise aynı yerde birçok kaza meydana geldiğini söyledi. Mahalle sakinlerinden Hamdi Yarenlik, kavşağın hatalı olduğunu belirterek, "Kimse düzeltilmesi için çalışmıyor. Kavşak önünde kör nokta oluşturan bahçe duvarının kaldırılması lazım. Burada her gün kaza oluyor. Her gün birileri yaralanıyor. Bu hepimizin sıkıntısı. Yetkililerin bu konuya el atmasını istiyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: