Düğünde Rastgele Ateş Açılması Sonucu Bir Kişi Öldü

MARDİN (AA) - Mardin'in Midyat ilçesinde bir düğünde pompalı tüfekle rastgele ateş açılması sonucu amatör kameraman Şehmus Turgut (18) öldü.

Mardin'in Midyat ilçesinde bir düğünde pompalı tüfekle rastgele ateş açılması sonucu amatör kameraman Şehmus Turgut öldü. Işıklar Mahallesi'ndeki boş alanda yapılan bir düğünde henüz kimliği açıklanmayan bir kişi tarafından pompalı tüfekle rastgele havaya ateş edildi. Silahtan çıkan kurşunlar düğünü görüntüleyen amatör kameraman Turgut'a isabet etti. Yaralı olarak Midyat Devlet Hastanesine kaldırılan Turgut, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ateş ettikten sonra kaçan ve kimliği belirlenen şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: