Düğüne biber gazlı müdahale

Adana'da gece geç saatlerde düğün sonrası dağılmayarak eğlenmeye devam eden kişiler ile polisler arasında arbede yaşandı. Polise taş ve sandalyelerle saldırmak isteyen grup, biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Kayalıbağ Mahallesi 15. Sokak'taki bir düğünde meydana geldi. Davul zurna eşliğinde yapılan düğün gece 00.00'dan sonra da devam edince mahalle sakinleri polisi arayarak şikayette bulundu. Yoğun şikayet üzerine polis ekipleri düğün evine giderek dağılmaları için uyardı. Düğün sahiplerinin dağılacaklarını söylemelerine rağmen şikayetler artınca polis ekipleri 4. kez düğün evine giderek, saatin geç olduğunu hatırlatarak düğüne son vermelerini istedi. Bunun üzerine düğüne
katılanlardan biri polise saldırmak istedi. Saldırganı ekip otosuna bindirmek isteyen polis, bu defa diğer şahısların saldırısına maruz kaldı. Taş ve sandalyelerle saldıran gruba, polis biber gazıyla müdahale ederek etkisiz hale getirdi.

Reklam
Reklam

Olay sırasında 4 kişi gözaltına alındı. Beşocak Polis Merkezi'ne getirilen düğün sahipleri, "Biz PKK'lı mıyız, adam mı öldürdük ki bize bu muameleyi yapıyorsunuz. Biz terörist değiliz. Bize gaz sıktılar" diye tepki gösterdi.

Görevli memura mukavemet, fiili taarruz ve saldırganlık suçlarından adliyeye sevk edilen 4 kişinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.