Düğüne Gidenleri Taşıyan Minibüsün Irmağa Düşmesi

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde düğüne gidenleri taşıyan bir minibüsün uçurumdan Göksu Irmağına düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin...

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde düğüne gidenleri taşıyan bir minibüsün uçurumdan Göksu Irmağına düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi.

Alınan bilgiye göre, Saimbeyli ilçesine bağlı Himmetli köyünden, Kozan ilçesine bağlı Akdam Köyü'ndeki düğüne gidenlerini taşıyan minibüsün, Aynalı Çeşme mevkisinde uçurumdan Göksu Irmağına düşmesi sonucu yaralanan sürücü Musa Karlıkçı, ambulansla Adana'ya sevk edilirken yolda, Abdulah Gökbük de tedavi gördüğü Kozan Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Kazada daha önce Emine Gökbük, Nihayet Gökbük, Zöhre Gökbük ve Cafer Özder yaşamını yitirmişti.

Yaralanan Şeray, Burcu, Fatma, Mehmet, Derya, Ahmet, Fatma, Mehmet, Atalay, Fatoş, Emine Gökbük ve İbrahim, Kerem, Ayşe Gedikoğlu, Cumali ve Şeref Gedikoğlu'nun Kozan Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: