Düğününde Gözaltına Alındı, Yine Akıllanmadı

İstanbul’un sanayi sitelerinden 833 bin TL değerinde pirinç madeni ve 15 bin TL nakit para...

İstanbul’un sanayi sitelerinden 833 bin TL değerinde pirinç madeni ve 15 bin TL nakit para çalan çete, düzenlenen operasyonla çökertildi. Çete liderinin 2008 yılında kendi düğününe yapılan baskınla gözaltına alındığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, çalıntı arabalara çalıntı plaka takan çete lideri Bülent Ç. (29) ile E.İ. (29), E.K. (31), H.A. (23) ve F.N. (22), Başakşehir, Küçükçekmece ve İkitelli sanayi sitelerinden piyasa değeri 833 bin TL olan pirinç madeni çaldı. Gözlerine kestirdikleri sanayi sitelerindeki dükkanların güvenlik kameralarını etkisiz hale getiren zanlıların, daha sonra pirinç madenleri ve para kasalarını çaldıkları belirlendi. İhbar üzerine harekete geçen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri inceleme başlattı. Polis, 6 ay takip ettiği zanlıların Tekirdağ’dan İstanbul’a geldiklerini öğrendi. Polisler, şüphelileri İstanbul’a girdikleri esnada yakalayarak emniyete götürdü. Toplam 12 işyerinden hırsızlık gerçekleştiren çete üyeleri daha sonra adliyeye sevk edildi. Çeteye uyuşturucu temin ettiği ileri sürülen R.M. (21) de polis tarafından gözaltına alındı. R.M.’nin evinde arama yapan polisler, 250 gram bonzai ele geçirdi.

Reklam
Reklam

Çete lideri Bülent Ç.’nin daha önceki yıllarda da bu tür hırsızlık olaylarına karıştığı ve 2008 yılında kendi düğününde polisin yaptığı baskınla yakalandığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: