Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi’nden Bilim Fuarı

TÜBİTAK Bilim Fuarları kapsamında Türkiye genelindeki 1000 okul arasında yerini alan Elbistan Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi,...

TÜBİTAK Bilim Fuarları kapsamında Türkiye genelindeki 1000 okul arasında yerini alan Elbistan Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi, 28 projenin yer aldığı bilim fuarının açılışını yaptı.

Okulun Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen fuarın açılışını, Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Demircilik Belediye Başkanı Ali Ekber Tepe ve Okul Müdürü H. Mehmet Çam ile birlikte yaptılar.

Açılışın ardından, öğrenciler tarafından hazırlanan projeleri tek tek gezen Çelik ve açılışa katılan davetliler, öğrencilerden hazırladıkları proje hakkında detaylı bilgiler aldılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: