Dumandan Bayılınca Alevlerin Ortasında Mahsur Kaldı

Karasu ilçesinde, fındık bahçesindeki otları temizlemek için ateş yakan şahıs dumandan zehirlenerek bayılınca vücudunda ağır...

Karasu ilçesinde, fındık bahçesindeki otları temizlemek için ateş yakan şahıs dumandan zehirlenerek bayılınca vücudunda ağır yanık oluştu. Hastaneye kaldırılan vatandaşın sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Karasu ilçesine bağlı Yassıgeçit köyünde ikamet eden R.Z., kendisine ait fındık bahçesinde bulunan yabani otları temizlemek için ateş yaktı. Ateşi yakmasının ardından yabani otları ateşe atan R.Z., bir süre sonra dumandan etkilenerek bayıldı. R.Z.’nin bayılmasının ardından fındık bahçesinde alevler etkisini artırdı. Alevlerin içinde baygın bir şekilde kalan R.Z., yangının itfaiye ve köylüler tarafından kontrol altına alınmasının ardından bulunduğu yerden alınarak hastaneye kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Vücudunda derin yanık olan R.Z’nin Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındığı ve hayati durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: