Dümen içinde dümen

Yolunda A.Ş. Bir Ankara Dümeni yeni bölümüyle sosyal medyayı salladı.

'Yolunda A.Ş. Bir Ankara Dümeni'nin 3. bölümü yine sizi gülme krizine sokacak... Ercüment'in başı ısınmak için kullandığı ısıtıcılardan dolayı elektrik faturalarıyla beladadır. Ona tek yardım edecek kişi kaçak elektrik dümenlerini beceren Fehmi Kır'dır. Ercü ısınmak için evine kaçak elektrik çekmek için uğraşırken, Fehmi, Ramo ve İbo mezarlık hizmetleri adı altında başka bir dümen içinde olacak...

SOSYAL MEDYAYI SALLADI
Yayınlandığı ilk günden beri fenomen haline gelen; Fehmi Kır ve arkadaşlarının maceralarını anlatan Yolunda A.Ş. - Bir Ankara Dümeni, dün gece yayınlanan üçüncü bölümü ile sosyal medyayı salladı. #AnkaraBebesi hashtagi ile Twitter listesine giren, Yolunda A.Ş. için ilginç yorumlar geldi.

**İşte o yorumlardan bazıları:** \- "simit atmaz martıya.. sapan çeker kargaya" \- ayazınla beni tehdit etme Ankara hayallerimi yaksam agustosu yaşarsın \- ayazda yürürsün yürürsün çıkmazlar gardaş :) \- Ayazınla beni tehdit etme Angara, Hayallerimi yaksam ağustosu yaşarsın. Bunu billll:D \- Atarlı şehrin giderli çocuğudur \- Yolunda A.Ş ile Behzat Ç'ye rakip olarak geliyor mu acaba? :) \- la bu be benzeri kelimelerle yasayip bebe diye hitap eder \- en güzel laflar ankarabebesinden çıkar. ;)