Dumlupınar Sosyal Tesisi, bir ay sonra hizmete açılacak

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Dumlupınar Sosyal Tesisi’nin bir ay sonra hizmete açılacağını söyledi....

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Dumlupınar Sosyal Tesisi’nin bir ay sonra hizmete açılacağını söyledi.

Mehmet Tahmazoğlu, bir ay sonra tamamlanarak hizmete açılacak olan Dumlupınar Sosyal Tesisi’ni gezerek incelemelerde bulundu.

Göreve geldikleri günden itibaren ihtiyaç duyulan mahallelere sosyal tesis yapma noktasında ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, “Bu zaman içinde 50 sosyal tesisin inşaatına başladık. 31 sosyal tesisimizi tamamlayarak hizmete açtık. İnşaatı devam eden sosyal tesislerimizden biride Dumlupınar sosyal tesisimizdir. Bu tesisimizi bir ay içinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Bin 860 metrekarelik bir alana sahip olan sosyal tesisin 4 katlı olarak inşa edildiğini anlatan Tahmazoğlu, “Tamamlandığında giriş katta bayan ve erkekler için iki adet çok amaçlı salonumuz olacak. Burası emekli lokali, gençler için etüt merkezi ve taziye evi olarak kullanılabilecek. Üst iki katı eğitime ayırdık. Gençlerimiz için SBS ve fen liselerine hazırlık kursları olacak. Ayrıca bilgisayar ve İngilizce kurslarımız bulunacak. Yine her tesiste olduğu gibi tesisimizin üst katı spor salonu olarak hizmet verecek." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz