Dumlupınar’ın Altın Kızları Şampiyonluğa Yürüyor

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Dumlupınar İlk ve Ortaokulu Kız Futsal Takımı gözünü şampiyonluğa dikti.Bursa ve Çanakkale’de...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Dumlupınar İlk ve Ortaokulu Kız Futsal Takımı gözünü şampiyonluğa dikti.

Bursa ve Çanakkale’de yapılan turnuvaları lider olarak tamamladıktan sonra Aydın’da yapılan yarı final engelini de aşan Dumlupınar İlk ve Ortaokulu Kız Futsal Takımı, 25-30 Nisan tarihleri arasında Çorum’da yapılacak olan finallere dolu dizgin gidiyor. Bursa'dan başlayan maratonda bugüne kadar toplam 38 gole imza atan şampiyonanın gol kralı da bu altın kızlar arasından çıktı. Yarı finallerde 12 kez ağları havalandırarak gol kralı olan Esra Bektaş, şampiyonluğa gidecek yolda da ağları es geçmeyeceğini belirterek rakiplerine göz dağı verdi.

Reklam
Reklam

25-30 Nisan tarihleri arasında Çorum'da yapılacak olan finaller için hazırlıklarını tamamlayan Dumlupınar İlk ve Ortaokulu Kız Futsal Takımı, finallerde de ilk üçe girmeyi hedefliyor. Beden eğitimi öğretmenleri Zafer Elçi ve Celalettin Barut nezaretinde başarıya odaklanan genç kızlar, finale adlarını yazdırmayı hedefliyor.

Zafer Elçi, takımı TFF yetkililerinin gözlemlediğini, yaz döneminde gol kralı ve bazı oyuncuların milli takım kampına katılabileceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: