Dün kaybolan 9 yaşındaki Nazlıcan'dan hala bir haber yok

Ankara 'da, dondurma almak için bakkala gittikten sonra kendisinden haber alınamayan 9 yaşındaki Nazlıcan Avcı’dan...

Ankara 'da, dondurma almak için bakkala gittikten sonra kendisinden haber alınamayan 9 yaşındaki Nazlıcan Avcı’dan hala bir haber alınamadığı belirtildi. Polis, Nazlıcan’ı arama çalışmalarını genişletirken, evin yakınında bulunan iş yeri güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
Altındağ İskitler Mahallesi Sulugöz Sokak no 29'daki evinden, dün babasıyla birlikte dışarı çıktıktan sonra, bakkala gitmek üzere babasından ayrılan ve daha sonra kaybolan Nazlıcan’dan hala bir haber alınamadı. Küçük kızın ailesinin ve komşularının endişeli bekleyişi sürerken, polis, Nazlıcan’ı bulmak için bir ipucu arıyor.
Nazlıcan'ın ablası Dilek Avcı, dün saat 12.00'den beri Nazlıcan'ın kayıp olduğunu, aradan bir gün geçmesine rağmen hala daha bulunamadığını belirterek, kardeşinin biran önce bulunmasını istedi. Nazlıcan’ın her yere girip çıkan bir çocuk olduğunu ifade eden abla Avcı, ”Ben bu yaşta bu yükü nasıl kaldıracağım. İzinsiz hiçbir yere gitmezdi, cin gibi bir kızdı. Öğretmenlerine sorun, çok akıllıydı.” dedi. Komşular ise Nazlıcan’ı dün görmediklerini, küçük kızın evinin çevresinden uzaklaşan bir çocuk olmadığını dile getirdi.
Bu arada, Polisin aramaları da devam ediyor. Polis, bugün öğle saatlerinde aileyi Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürerek, aileyle birlikte evin çevresinde bulunan güvenlik kameralarını kontrol etti. Alınan bilgilere göre, polisin elindeki güvenlik kamerasından da bir sonuç alınamadı. Emniyet birimlerinin olayla ilgili çeşitli şüpheler üzerinde durduğu öğrenilirken, Nazlıcan’ın, Malatya’da yaşayan annesiyle de irtibata geçildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz