Dündar: 2011’in büyük projeleri 2012’nin prestiji olacak

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2012 yılında dev otopark projelerinden modern pazar alanlarına, tarihi...

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2012 yılında dev otopark projelerinden modern pazar alanlarına, tarihi ve kültürel miras çalışmalarından park, hizmet ve muhtarlık binalarına kadar birçok alanda fark oluşturacaklarını söyledi.
Mustafa Dündar, Selimiye-İntizam Katlı Otoparkı ve Yaşam Alanı ile Uluyol Katlı Otoparkı’nın ardından Çarşamba Yeraltı Katlı Otoparkı’nı da kullanıma açmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.
Dündar, Fatih Çiftehavuzlar Yeraltı Katlı Otoparkı, Aktarhüssam Mahallesi Katlı Otoparkı projelerinin de 2012’de büyük oranda tamamlanacağını müjdeledi. Sokak aralarına kurulan pazar alanlarına da değinen Dündar, modern ve kullanışlı pazar alanları kuracaklarını kaydetti.
Dündar, "Fatih Çiftehavuzlar, Çarşamba, Akpınar Kapalı Pazar Alanı’nın yanı sıra Soğanlı ve Alemdar mahallelerinde de mevcut pazarların üzerini kapatarak vatandaşımıza sağlıklı, konforlu ve modern bir ortamda alışveriş imkânı sunacağız." dedi.
Muhtarlık binalarından, hizmet binalarına, cami çevre düzenlemelerinden, park ve köprülere, meydan, kaldırım ve yol çalışmalarından çıkmaz sokaklara kadar geniş bir alanda hizmet seferberliği yürüttüklerini ifade eden Dündar, şunları kaydetti: "2012 yılında da modern belediyecilik hizmetleriyle ilçemizde kalite çıtasını yükseltmeye devam edeceğiz. 2011 Eylül ayında başlayan Başkan Mahallemizde projesi kapsamında 60’ı aşkın mahalleyi ziyaret ettik. 2012’de de vatandaşla buluşmaya devam edeceğiz."

Reklam
Reklam

TARİH OSMANGAZİ’DE YENİDEN CANLANIYOR
2011 yılında tarihi ve kültürel miras çalışmalarının yanı sıra mimari zenginlikleri de gün yüzüne çıkaracak önemli çalışmalara imza attıklarına dikkat çeken Dündar, "Sümbüllü Bahçe Konağı, Surüstü Konağı, Ertaş Bakırcılar Çarşısı ve Yorgancılar Çarşısı’nı restorasyon çalışmalarıyla ayağa kaldırdık. Baştan aşağı yenilenen Nilüfer Köylü Pazarı ise 2012’nin parlayan yıldızı olacak. Osmangazi’ye yakışır başka bir projeyi daha 2012’de hayata geçireceğiz. 'Panorama Beylikten İmparatorluğa Müzesi' için de çalışmaları yoğunlaştırdık." açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz