Dünya Boks Şampiyonundan Futbol Maçı

Dünya Boks Şampiyonu Gülsüm Tatar Mayıs ayında Çin'de yapılacak olan Dünya Boks Şampiyonası hazırlıklarını aralıksız...

Dünya Boks Şampiyonu Gülsüm Tatar Mayıs ayında Çin'de yapılacak olan Dünya Boks Şampiyonası hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Antrenman çalışmalarına Kayseri Şehit Er Hacı Aydıncı İlköğretim Okulu'nun spor salonunda devam eden son Dünya Boks Şampiyonu Gülsüm Tatar, futbol oynayarak ısındı. Futbol maçında da gayet başarılı görünen Gülsüm Tatar beğeni topladı. Elektrikspor'un oyuncusu olan son Tatar, "Şu anda ısınma hareketlerimizi izlediniz. Bazen futbol maçı oynayarak ısınma hareketleri yapıyoruz. Sportif anlamda ve ter atma bakımından çok iyi olduğu için futbol oynuyoruz. Burada boksör kardeşlerimle birlikte çalışmalarıma devam ediyorum. Kayseri'de bulunduğum süre içerisinde burada antrenmanlarımı yapıyorum. Kayseri'de bulunduğum 4 gün Erciyes'e ve Ali Dağı'na çıkıyorum. Orada koşularımı yapıyorum. Şu anda önümüzde bir Dünya Şampiyonası var. Onun hazırlık kampları devam ediyor. 2 gün sonra İzmir'de yapılacak olan son etap kampımız var oraya gideceğiz. İzmir'den sonra da Çin'de Dünya Şampiyonası olacak oraya gideceğiz. İnşallah oradan da altın madalyayla Kayseri'ye dönmüş olacağım." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Gülsüm Tatar'ın antrenörü Faruk Hasetçi, "Olimpiyat ve Dünya Şampiyonası öncesi kamplarda 4 - 5 günlük bir izin oldu. Zaman verdiler ama biz yine de Gülsüm'ü antrenmansız bırakmadık. Erciyes'de ile Ali Dağında koşularımız bu Spor Salonunda da antrenmanlarımız devam ediyor. Ben ümit ediyorum ki bu azimle bu çalışmayla hem Türkiye'mize hem Kayseri'mize hem de Elektriksporumuza çok büyük başarılar gelecek. İnşallah Gülsüm kızım Çin'de dünya şampiyonu olacak. İnanıyorum ki Londra'da Olimpiyat Şampiyonluğunu boks tarihimizde ilk kez Gülsüm Türkiye'mize getirecek." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: