Dünya Buz Şampiyonası Erzurum'da devam ediyor

Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası 3. Grup Elemeleri Erzurum'da devam ediyor. 15 Nisan Pazar günü başlayan...

Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası 3. Grup Elemeleri Erzurum'da devam ediyor. 15 Nisan Pazar günü başlayan elemelere aralarında Türkiye'nin bulunduğu 6 ülkeden sporcular yarışıyor.

Erzurum uluslararası bir şampiyonaya sessizce ev sahipliği yapıyor. 6 ülke sporcularının kıyasıya mücadele ettiği şampiyonaya Erzurumlular ilgi göstermedi. 3 bin seyirci kapasiteli salonda şampiyonaya görevli polisler ile bir kaç basın mensubunun haricinde kimsenin ilgi göstermemesi dikkat çekti.

Sporcular boş tribünlerin önünde mücadelelerini sürdürdü. Elemelerin 3'üncü gün ilk karşılaşmasını Kore Demokratik Cumhuriyeti ile Yunanistan arasında gerçekleşti. Çekişmeli geçen karşılaşmayı Kore 4-1 kazandı.

Reklam
Reklam

Şampiyona bugün yapılacak Türkiye - İrlanda ve Moğolistan- Lüksemburk arasında yapılacak maçlar ile sona erecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: