Dünya Çevre Günü

Tunceli Çevre ve Şehircilik Müdürü Ahmet Ayıkpehlivan ve beraberindeki personel, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Vali Mustafa Taşkesen'i makamında

Tunceli Çevre ve Şehircilik Müdürü Ahmet Ayıkpehlivan ve beraberindeki personel, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Vali Mustafa Taşkesen'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Dünya Çevre Günü'nü kutlayan Vali Mustafa Taşkesen, çevrenin korunması ve geliştirilmesi için bilgilendirme çalışmalarının önemli olduğunu belirtti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne önemli görevler yüklendiğini ifade eden Vali Taşkesen, "Havaların ısınmaya başlaması ile Munzur suyu kıyısında açık havada müzikli iş yerleri de açılmaya başladı. Geçtiğimiz yıllarda bu iş yerlerinin yüksek sesle müzik yaptığı yönünde vatandaşlardan şikayetler geliyordu. Bu yıl bu iş yerlerine gerekli uyarılarda bulunarak müzik sesini uygun seviyede tutmaları konusunda uyarıda bulunun" dedi.

Reklam
Reklam

Tunceli Çevre ve Şehircilik Müdürü Ayıkpehlivan ise Dünya Çevre Günü dolayısıyla vatandaşları bilgilendirmek için hazırladıkları afiş ve broşürlerin dağıtıldığını söyledi.

Muhabir: Haydar Toprakçı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: