Dünya Çevre Günü Etkinlikleri

5 Haziran Dünya Çevre Günü Sakarya’da da çeşitli etkinlikler ile kutlanmaya devam ediyor. Kutlamaların startı...

5 Haziran Dünya Çevre Günü Sakarya’da da çeşitli etkinlikler ile kutlanmaya devam ediyor. Kutlamaların startı Sakarya Kent Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı. Kutlamalar çerçevesinde çeşitli ekinlikler düzenlenecek.

Sakarya Çevre Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Müdürlük personelinin katılımı ile Kent Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunma tören gerçekleştirildi.

Çark Caddesi’nde İl Müdürlüğünün personeli, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, okullar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katılımı ile Çevre Yürüyüşü düzenlendi.

Reklam
Reklam

Yürüyüşün Adapazarı Kültür Merkezi önünde sonlanmasının ardından vatandaşlara ve öğrencilere 5 Haziran Dünya Çevre Günü anısına şapka, tişört dağıtımı yapılarak çeşitli yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz ve Şube Müdürleri daha sonra Sakarya Valisi Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret ettiler.

Vali Büyük, tüm çevre çalışanlarının ve vatandaşların Dünya Çevre Günü’nü kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: