Dünya Çiftçiler Günü

CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz ile AK Parti İlçe Teşkilatı, Salihli Ziraat Odası'nın Demokrasi Meydanı'nda açtığı standı ziyaret ederek çiftçilerin

CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz ile AK Parti İlçe Teşkilatı, Salihli Ziraat Odası'nın Demokrasi Meydanı'nda açtığı standı ziyaret ederek çiftçilerin gününü kutladılar.

CHP Manisa Milletvekili Öz, çiftçilerle sohbet ederek sorunları dinledi. Öz, yaşanan dolu yağışı nedeniyle çiftçilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli çalışmayı yapacağını kaydetti.

AK Parti İlçe Sosyal İşler Başkanı Abdullah Şentürk, "Çiftçiler günü nedeniyle ziyaret ettiğimiz Ziraat Odası standından tüm çiftçilerimizin gününü kutluyoruz. Afetten dolayı mağdur olan çiftçilerimize de geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: