Dünya Çiftçiler Günü, Kulu'da Kutlandı

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü, Kulu'da düzenlenen programla kutlandı.

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü, Kulu'da düzenlenen programla kutlandı.

Anıt meydanında gerçekleşen kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Programda konuşan Kulu Ziraat Odası Başkanı İsmet Erdoğan, 1963 yılından beri faaliyet gösteren Kulu Ziraat Odası Başkanlığının temel amaçlarının yöredeki tarımsal ve hayvansal sorunların ilgili makamlara bildirmek olduğunu ifade etti.

Erdoğan Oda çalışmaları hakkında davetlilere bilgi verdikten sonra tüm çiftçilerin hasadı bol günler geçirmesi dileğiyle çiftçiler gününü kutladı.

Reklam
Reklam

Program, tarımsal çalışmalar alanında emeği geçenlere plaket töreninin verilmesinin ardından yemek ikramı ile sona erdi.

Programa Kulu Kaymakamı Ayhan Işık, Kulu Belediye Başkan Vekili Cafer Dönmez, belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, üretici firma temsilcileri ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Muhabir : Saim Erel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: