'Dünya ekonomik krizdeyken Türkiye’de yatırımlar sürüyor'

Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, dünyada birçok ülke ekonomik krizle mücadele ederken...

Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, dünyada birçok ülke ekonomik krizle mücadele ederken Türkiye’de yatırım yapıldığını söyledi. İl Özel İdare Müdürlüğü personeline, 3 nolu hizmet binasında iftar verildi. İftara İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Oklu, Genel Sekreter yardımcıları İsmail Özkan ve İsmail Edip Yılmazlı, birim müdürleri, personel ve eşleri katıldı.
Yemekten sonra bir konuşma yapan Oklu, birçok ülkenin ekonomik krizle mücadele ettiğini, bu olumsuz şartlara rağmen Türkiye’de yatırımların durmadığını vurguladı. Oklu, “Bu güzel ortamın devam etmesi için topyekûn çalışacağız. İnsan odaklı ve halka hizmet için çalışıyoruz.” dedi.
İl Genel Meclis Başkanı Gürlesin ise göreve geldiği günden beri özellikle insana değer verilmesi konusunda bütün kurum görevlilerine rica ettiğini aktardı. Gürlesin, “Birlik ve beraberlik olduğu sürece, birbirine sevgi ve saygıyla yaklaşıldığı sürece başarılamayacak hiçbir şey yok. Yatırım bazında Türkiye’de en büyük kurumlar il özel idareleri. Bunların daha fazla hizmet üretmesi adına makine parkını yenilemeyi düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz