Dünya Engelliler Günü'nde Mikrofon Engeli

Antalya'da Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen programda konuşmacıların mikrofon engeline takılması izleyenlerin tepkisini çekti. Dünya...

Antalya'da Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen programda konuşmacıların mikrofon engeline takılması izleyenlerin tepkisini çekti.

Dünya Engelliler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda yapılması planlanan program, yağmur nedeniyle Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Özellikle müzikli gösterilerin olduğu programda, engelliler hem eğlendi, hem de eğlendirdi.

Programda konuşan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, gelişmiş ülkelerde engelli sorunlarının, çözülmek üzere birinci sırada yer aldığını söyledi. Tüm toplumun bu konuda sorumlu davranması gerektiğini dile getiren Evcilmen, “Toplumdaki her katmanın bazen elini uzatarak, bazen yardım ederek ne yapması gerekiyorsa yapmalı.” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmalar esnasında mikrofon engeli yaşanmasına ise seyirciler tepki gösterdi. Düşük bir katılımın olduğu program, engellilerin gösterileri ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: