Dünya Güzelleri Yunuslarla Buluştu

18 Mayıs 2012 tarihinde Camelot Boutique Otel'de düzenlenecek "2012 Miss World League Of Beauty and...

18 Mayıs 2012 tarihinde Camelot Boutique Otel'de düzenlenecek "2012 Miss World League Of Beauty and Fashion " güzellik yarışması için Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen güzeller yunus gösteri merkezinde yüzüp katalog çekimleri için poz verdiler.

22 ülkenin güzelleri Bodrum ve çevresindeki güzellikleri tanıma ziyaretlerine devam ederlerken Güvercinlik Dolphin Yunus Gösteri Merkezi'ne konuk oldular. Yunus balıklarını sevip balık vererek besleyen güzeller daha sonra birlikte yüzdüler. Yarışmada Türkiye'yi temsil edecek olan Seda Aslan ise çekingen davranarak yunuslar ile yüzmeyi tercih etmedi.

Reklam
Reklam

Gösteri merkezinin görevlileri, güzellere yunusları nasıl tutmaları gerektiğini anlatırken uzun tırnakları ile de dikkatli olmaları uyarısında bulundular. Güzellerin bazıları yunusları sevmekle ilgili çekimser kalırken bazıları ise rahat tavırları ile çekinmeden birlikte yüzdüler. Sıra toplu olarak fotoğraf çektirilmesine geldiğinde ise sevimli yunus balıkları da güzellerin durduğu podyuma sıçrayarak adeta hatıra fotoğrafı çekimine katıldılar. Yarışmanın organizatörü, Bodrum'da 3 yıldır uluslararası güzellik yarışmaları düzenleyen Ashot Khachatryan da Bodrum'da olmaktan mutlu olduğunu belirtti.

Akyarlar'da kalan güzel finalistler sürekli olarak yürüyüş provası yapıyorlar. Filipinler'de yapılacak olan Dünya Güzellik Yarışması'na katılmak için hazırlanan güzeller, Bodrum kampında düzenlenecek olan yarışmada hünerlerini ve güzelliklerini sergileyecek.

Organizatör Ashot Khachatryan, Bodrum'u çok sevdiğini ve yarışmanın Bodrum'da düzenlenmesinden mutlu olduğunu söyledi.

Yarışmaya; Türkiye, Gürcistan, Portekiz, Çekoslavakya, Dominik Cumhuriyeti, Vietnam, Slovakya, Belarus, Sibirya, Ukrayna, Ermenistan, Tataristan, Kazakistan, Litvanya, Finlandiya, Brezilya, Kanada, Makedonya, Moldova, İtalya, Estonya ve Rusya'dan gelen güzeller katılıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: