Dünya Hafıza Şampiyonu Melik Duyar’dan Seminer

Düzce İsmetpaşa İlköğretim Okulu Okul Aile Birlikleri tarafından düzenlenen etkinlikte Dünya Hafıza Şampiyonu Melik Duyar...

Düzce İsmetpaşa İlköğretim Okulu Okul Aile Birlikleri tarafından düzenlenen etkinlikte Dünya Hafıza Şampiyonu Melik Duyar tarafından Mega Aritmetik Mega Eğitim semineri verildi.

Düzce Durmazlar Düğün Salonunda düzenlenen etkinlik velilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Seminer Okul Müdürü Arif Önemli’nin konuşması ile başladı. Arif Önemli, velilere teşekkür ederek, “Burada bulunmanız çocuklarınıza gösterdiğiniz önemi göstermektedir. Velilerimizin bu istek ve ilgisi bizleri çok mutlu ediyor. Velilerimiz ile çok yol kat ettik” dedi.

Reklam
Reklam

Önemli son olarak farklı etkinliklere imza atmak istediklerini söyledi.

Okul Müdürünün konuşmasının ardından Dünya hafıza şampiyonu Melik Duyar tarafından seminer verildi. Duyar, yaratıcı problem çözmenin farklı bir beyin yapısı ve eğitim gerektirdiğini bildirdi. Duyar, seminerinde velilere problemler çözdürdü. Seminer sonunda Okul Aile Birlikleri tarafından Melik Duyar’a teşekkür çiçeği verilirken, okul yönetimi tarafından da plaket verildi. Veliler seminerden oldukça memnun ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: