Dünya İkincisi Güreşçi Belediyeyi Ziyaret Etti

Macaristan’ın Budapeşte şehrinde düzenlenen Veteranlar Dünya Serbest Güreş Şampiyonası’nda 85 kiloda dünya ikincisi olan Murat...

Macaristan’ın Budapeşte şehrinde düzenlenen Veteranlar Dünya Serbest Güreş Şampiyonası’nda 85 kiloda dünya ikincisi olan Murat Erdoğan, Sivas Belediyesi Başkan Vekili Orhan Demirok’u makamında ziyaret etti.

Başarılı sporcuyu karşılayan Belediye Başkan Vekili Demirok, ziyarette yaptığı konuşmada, Sivas’ı başarıyla temsil eden güreşçiyi tebrik ederek, “Kendisiyle gurur duydum. Ata sporumuzu layıkıyla temsil edebilmek adına güreş şampiyonasına sessizce gitti, ses getirecek bir dereceyle geldi. Gümüş madalya alarak dünya ikincisi oldu. Kendisi buradan gitmeden önce şampiyonada derece elde edeceğine inanarak gitmişti. Şampiyon olacağını söylemişti bana ama bir şanssızlık sonucu elinden bir rahatsızlık geçirdi ve dünya ikincisi oldu. Bizim gönlümüzde kendisi bir şampiyondur. Şehrimizden böylesine değerli sporcuların başarılar elde etmesi, bizleri ziyadesiyle gururlandırmış ve mutlu etmiştir. Bizler ata sporumuza her zaman sahip çıktık çıkmaya da devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Gümüş madalya sahibi Murat Erdoğan ise, “Macaristan’da düzenlenen Veteranlar Serbest Güreş Dünya Şampiyonası’nda 85 kiloda ülkemizi en güzel şekil temsil ettim, dünya ikincisi oldum. Şampiyona süresince beni yalnız bırakmayan Başkan Vekilimiz Orhan Demirok’a teşekkür ederim. Benim için kendilerinin desteği büyük moral ve motivasyon kaynağı olduğu. Şampiyonada Bulgar rakibime 1 puanla yenildim” diye konuştu.

Erdoğan, seneye Bosna Hersek’de düzenlenecek şampiyonada altın madalya getireceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: