Dünya Ikincisi Güreşçi Erdoğan'dan Demirok'a Ziyaret

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen Veteranlar Dünya Serbest Güreş Şampiyonası'nda dünya ikincisi olan Murat Erdoğan, Belediye Başkan Vekili Orhan Demirok'u makamında

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen Veteranlar Dünya Serbest Güreş Şampiyonası'nda dünya ikincisi olan Murat Erdoğan, Belediye Başkan Vekili Orhan Demirok'u makamında ziyaret etti.

Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas'ı başarıyla temsil eden Erdoğan'ı tebrik eden Demirok, "Ata sporumuzu layıkıyla temsil edebilmek adına güreş şampiyonasına sessizce gitti, ses getirecek bir dereceyle geldi. Dünya ikincisi olarak gümüş madalya aldı, kendisi şampiyonada derece elde edeceğine inanarak gitmişti. Şampiyon olacağını söylemişti bana ama bir şanssızlık sonucu elinden bir rahatsızlık geçirdi ve dünya ikincisi oldu. Bizim gönlümüzde kendisi bir şampiyondur" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Sivas'tan değerli sporcuların çıkmasının kendisini gururlandırdığını belirten Demirok, Murat Erdoğan'ın bu başarısını bir başlangıç olarak gördüğünü ifade etti. Demirok, Erdoğan'a spor hayatında başarılar diledi.

Erdoğan ise Türkiye'yi ve Sivas'ı 85 kiloda en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek, şampiyona süresince kendisini yalnız bırakmayan Demirok'a teşekkür etti.

Erdoğan, madalyasını Sivas'a ve Türkiye'ye armağan etti.

Muhabir: Merve Topuz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: